Web Analytics Made Easy - Statcounter

مکمل های بدنسازی به ورزشکار کمک می کنن عضلات بخش های مختلف بدنش رو تقویت کنید اما نکته مهم اینجاست که تنها مکمل کافی نیست و تغذیه و استراحت کافی می تونه باعث به هدف رسیدن ورزشکاران بشه. --------------------- رپرتاژ آگهی --------------------

 
دلیل استفاده از مکمل بدنسازی چیه؟ چه فرقی بین این مکمل ها با مکمل های غذایی است؟ از چه سنی می شه شروع به مصرف این مکمل ها کرد؟ چه عوارضی مصرف مکمل های بدنسازی می تونه داشته باشه؟
همه این سوال‌ها جز ابهامات و پرسش هاییه که برای افرادی که به تازگی شروع به انجام ورزش بدنسازی کردن، پیش میاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم در افراد مبتدی و هم افرادی که سال هاست به بدنسازی می پردازن چراکه برای هرچه نزدیک تر شدن به اندام دلخواه و محبوب خودشون، هر روز در جستجوی مکمل و یا تمرین جدیدی هستن تا بتونن به هدفشون برسن.
هر چی در مورد مکمل های بدنسازی باید بدونید رو می تونید توی این مطلب از مجله داروخانه اینترنتی مثبت سبز بخونید، با ما همراه باشید...


مکمل چیست؟
به اونچه که کامل کننده رژیم غذایی مورد نیاز افراد مختلفه، "مکمل" می گن. انرژی مکمل ها بر اساس نوع اونها متفاوته. مکمل های غذایی شامل مواد غذایی یعنی کربوهیدرات ها، پروتئین ها، چربی ها، املاح، مواد معدنی و ویتامین ها می شن.

مکمل های بدنسازی:
مکمل بدنسازی به دو نوع هورمونی و غیر هورمونی تقسیم بندی می شن. مکمل های ورزشی غیر هورمونی اکثرا حاوی همان موادی هستن که توی مکمل های غذایی پیدا می شه، اما ترکیبات و مقدار مصرف اونها بر اساس میزان نیاز ورزشکاران فرق داره. مکمل های ورزشی هورمونی علاوه بر مواد غذایی دارای هورمون ها و پیش ساز هورمون ها هم هستن.
چند دسته بندی کلی: کراتین
گلوتامین
گینر
آمینو اسید ها
مکمل های بی سی ای ای
پروتئین
چربی سوز
ویتامین ها چند نکته مهم: باید بدونیم که هیچ کدوم از مکمل های ورزشی و بدنسازی نمی تونن جایگزین مناسبی برای غذا باشن چرا که این مکمل ها همه مواد مغذی مثل ویتامین میوه ها و سبزیجات رو به بدن نمی رسونن و این مکمل ها در کنار وعده های غذایی مناسب باعث رشد عضلات می شن.
مکمل های بدنسازی به ورزشکار کمک می کنن عضلات بخش های مختلف بدنش رو تقویت کنید اما نکته مهم اینجاست که تنها مکمل کافی نیست و تغذیه و استراحت کافی می تونه باعث به هدف رسیدن ورزشکاران بشه... انواع مکمل بدنسازی مانند برند اپتیموم نوتریشن معمولا توسط افرادی که ورزش می کنن مورد استفاده قرار می گیره. این مکمل ها معمولا برای رسیدن به اهداف مختلفی مصرف می شن که از جمله می شه به مکمل افزایش وزن، مکمل کاهش وزن، مکمل های افزایش عملکرد ورزشی مثل مکمل پمپ و مکمل ریکاوری، مکمل پروتئین، مکمل کراتین و... اشاره کرد. همچنین افراد روزانه مکمل های مختلفی مثل کراتین، اسیدهای آمینه شاخه دار، گلوتامین و پروهورمون و ... استفاده می کنن.
بعضی از مکمل ها به صورت جداگانه و بعضی به صورت ترکیبی توی دوره های خاص بدنسازی مورد استفاده قرار می گیره.
در مورد مکمل ورزشی علاوه بر اورجینال بودن مکمل، زمان مناسب مصرف و مقدار مصرف اون هم از اهمیت ویژه ای برخورداره و برای این امر فرد بدنساز باید از علم روز بدنسازی و پرورش اندام برخوردار باشه. و اما آشنایی با انواع مکمل های روتین و نام آشنا
کراتین:
مکمل کراتین ترکیبی از دسته ترکیبات پروتئینیه که از سه آمینواسید متیونین، آرژنین و گلیسین تشکیل شده. این ماده در بدن به صورت ترکیب فسفاته (کراتین فسفات) در اومده و به عنوان یکی از منابع ذخیره انرژی مخصوصا توی فعالیت ها و ورزش های سرعتی و انفجاری به کار میره.
کراتین مونوهیدرات از معروفترین و موثرترین مکمل های بدنسازی توی بازاره که مصرف اون نتیجه عالی و حیرت انگیزی داره. کراتین ذخیره شده توی عضلات، همچنین باعث کشیده شدن آب به داخل عضلات می شه، که در نتیجه عضلات، پُرتر به نظر میاد.
نحوه مصرف کراتین:
برای مصرف کراتین معمولا یه فاز بارگیری با 20 تا 25‌ گرم کراتین در هر روز، به مدت چندین روز برای شروع توصیه می شه؛ بعد از اون توی فاز نگهداری، مصرف به 5 گرم در روز کاهش پیدا می کنه.
گلوتامین:
گلوتامین فراوون ترین آمینو اسید موجود در بدنه که حدود 60 درصد عضلات استخوانی رو تشکیل می ده.
فواید گلوتامین: سرعت بخشیدن به ریکاوری و بازسازی عضلات پس از تمرین
باعث سرعت بخشیدن به سوخت چربی های بدن می شه
به بدن کمک می کنه مواد غذایی رو بهتر جذب کنه
سیستم ایمنی بدن رو تقویت می کنه پروتیئن:
یه فرد معمولی روزانه حدود 2-1 گرم پروتئین برای هر 450 گرم از وزن بدنش نیاز داره؛ بنابراین یه فرد متوسط با وزن تقریبی 80 کیلوگرم، باید روزانه بین 200 تا 300 گرم پروتئین مصرف کنه. پودرهای پروتئینی که با آب یا شیر مخلوط می شن معمولا از انواع مناسبی هستن که کیفیت بالایی هم دارن.
پروتئین وی با کیفیت ترین نمونه موجود در بازاره. این پروتئین منبع غنی آمینواسیدهای زنجیره ای (BCAA) هست که دارای میزان بالایی از منابع غذاهای طبیعیه و پروتئینیه که به سرعت جذب می شه و برای مصارف روزانه و بعد از ورزش و همچنین برای مصرف در طول روز مناسبه.
انوع مکمل پروتئین وی: پروتئین وی ایزوله: خالص‌ترین نوع پروتئین وی
پروتئین وی ترکیبی: ترکیبی از ایزوله و کنسانتره
پروتئین وی کنسانتره: زیاد خالص نبوده و چربی و لاکتوز بالایی دارد میزان مناسب مصرف پروتئین:
پروتئین وی معمولا به صورت پودر عرضه می شه؛ در مورد میزان مصرف، شما باید سطح پروتئین مورد نظر رو مصرف کنید که 1 تا 1.5 گرم به ازای هر پوند وزن بدنه و اون رو به 6 قسمت تقسیم کنین و اون رو در طول روز استفاده کنین. بنابراین در صورتی که بدانید چه مقدار باید مصرف کنید، می‌تونین مقدار اون رو با نیازهای خودتون هماهنگ کنید.
مولتی ویتامین ها:
همه ما می دونیم که ویتامین ها و مواد معدنی در تنظیم جزئی ترین تا کلی ترین فعالیت های بدن نقش دارن. بنابراین مصرف یه مولتی ویتامین می تونه باعث تکمیل تمام کمبود‌های بدن به عنوان یه ورزشکار یا فرد معمولی بشه.
امگا 3:
امگا 3 که معمولا به شکل روغن ماهی‌ مصرف می شه یه اسید چرب بسیار کارآمد و جز اسید‌های چرب ضروری به حساب میاد چراکه بدن خود به تنهایی قادر به ساختن اون نیست. از بهترین مزایای مصرف امگا3 می شه به جلوگیری از سرطان، حملات قلبی، دیابت و سکته اشاره کرد. امگا3 همچنین باعث بهبود بینائی، تمرکز و مخصوصا کاهش اثرات بیماری آرتروز، سفتی مفاصل و تاندون ها می شه.
افزایش دهنده های وزن:
مکمل های افزایش دهنده وزن بیشتر برای افراد مبتدی و کسانی که توی وزن گیری مشکل دارن، محبوبه! این دسته از مکمل ها انواع بسیار متفاوتی دارن، برخی حاوی مخلوط های پروتئین، مالتودکسترین، و کمی مواد مغذی اضافی هستن.
چربی سوزها:
چربی سوزها یا به عبارتی مکمل های کنترل وزن، به یکی از این دو روش عمل می‌کنند؛ یا از طریق تولید حرارت که به آرامی باعث افزایش دمای مرکز بدن فرد استفاده کننده می‌شه و اونها رو مجبور به سوزاندن کالری های اضافی می کنن و یا اشتها رو سرکوب می کنن که بطور معکوس عمل می کنه، یعنی سعی می کنن که کالری مصرفی رو محدود کنن!
نکته تکراری اما خیلی مهم:
نکته ای که شاید به نظر خیلی تکراری اما مهم بیاد اینکه مصرف مکمل های بدنسازی و ورزشی تحت هیچ شرایطی نباید بدون تجویز پزشک صورت بگیره. مکمل ها رو باید زیر نظر مربی مجرب یا پزشک متخصص دوزبندی و مصرف کرد. عموما عوارضی چون آکنه و جوش های چرکی، عفونت، بر هم خوردن اندام و... همگی از عوارض مصرف نا به جا و بیش از حد توصیه شده مکمل های ورزشیه.
منبع: https://mosbatesabz.com
 

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۱۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر با شکم خالی میوه بخوریم چه می‌شود؟

به گزارش خبرآنلابن ؛یکی دیگر از شایعات مرتبط با سلامتی این است که میوه را فقط با معده خالی بخورید؛ همچنین بسیاری از اینفلوئنسرها مفاهیم ترکیب غذا و نظم خوردن را تبلیغ کرده اند و مردم را در مورد اینکه آیا این درست است یا نه سردرگم می کنند.

آیا باید با شکم خالی میوه بخوریم؟

بهداشت نیوز در خبری نوشت:یک بررسی در سپتامبر ۲۰۲۰ در مجله Nutrients ، موضوع «توالی وعده‌های غذایی» را مطرح کرد، که نشان می‌دهد چگونه ترتیب مصرف غذاهای پروتئین، چربی، فیبر و کربوهیدرات بر هورمون‌ها و قند خون پس از مصرف تأثیر می‌گذارد. در حالی که تحقیقات علمی بیشتری مورد نیاز است، نتایج اولیه حاکی از آن است که افراد مبتلا به دیابت در صورت مصرف غذاهای مبتنی بر پروتئین، چربی و فیبر قبل از کربوهیدرات، ممکن است پس از صرف غذا متوجه پاسخ ثابت‌تری به گلوکز خون شوند.

Lauren Manaker، متخصص تغذیه در چارلستون، توضیح می‌دهد که اگرچه این در یک آزمایشگاه درست بود، اما این یافته‌ها همیشه به یک شکل عمل نمی کنند.

ماناکر اشاره می کند که برای اکثر افراد مبتلا به دیابت توصیه می کند که میوه ها و سایر کربوهیدرات ها را بعد از سبزیجات، پروتئین و چربی بخورند تا از کنترل گلوکز خون حمایت کنند.

با این حال، این را یک قانون سخت نمی دانیم، زیرا جنبه‌های دیگری از رژیم غذایی افراد وجود دارد که توجه به آن‌ها هنگام حمایت از قند خون سالم در مقایسه با ترتیب غذایی که می‌خوریم، بسیار مهم‌تر است.

به عبارت دیگر، نتایج فردی در مصرف مواد غذایی متفاوت است، بنابراین خیلی زود است که بگوییم ترتیب وعده های غذایی در مورد میوه واقعاً تأثیر دارد یا خیر.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ در Nutrients نشان داد که شروع وعده‌های غذایی با غذاهای غنی از فیبر و آب به جای پروتئین یا غذاهای حاوی کربوهیدرات ممکن است به افزایش احساس رضایت کمک کند. همه میوه‌ها دو ویژگی فوق‌العاده دارند: فیبر و آب.

اما این لزوماً به این معنی نیست که باید آن عوامل را جدا کنید تا احساس سیری کنید. علاوه بر این، میوه ها تنها غذاهای حاوی مواد مغذی رضایت بخش و مفید برای بدن نیستند.

در نظر داشته باشید که همه افراد مبتلا به دیابت تشخیص داده نشده اند و با توجه به اینکه داوران علمی هنوز در مورد بسیاری از جنبه های این موضوع صحبت نمی کنند، الیزابت شاو، متخصص، موسس Shaw Simple Swaps پیشنهاد می‌کند هر یک از اعضای این گروه غذایی را بخورید، زیرا شخصاً از آن در کنار غذا لذت می‌برید. در هر مرحله از وعده‌های غذایی یا میان‌وعده‌تان، به جای تأکید بر اینکه هر کدام از مواد را با چه ترتیبی می‌خورید، آن را میل کنید. رعایت نکردن این ترتبیب بر نحوه جذب مواد مغذی تأثیری ندارد.»

شاو می‌افزاید: «میوه ها مواد مغذی مهمی مانند ویتامین‌ها و مواد معدنی را برای بدن فراهم می‌کنند که برای عملکرد بهتر بدنتان به آن نیاز دارید».

اگر عاقلانه وعده های غذاییتان را با یکدیگر همراه کنید، در واقع دستاوردهای سلامتی بیشتری به دست خواهید آورد.

شاو توضیح می‌دهد که برای مثال، میوه‌هایی مانند طالبی، انبه و زردآلو، همگی حاوی ویتامین‌های محلول در چربی هستند که باید همراه با منبع چربی مصرف شوند تا از مزایای سلامتی کامل این مواد مغذی بهره ببرند. ویتامین های A، D، E و K محلول در چربی هستند. هر میوه ای که حاوی هر یک از این ریزمغذی ها باشد بهتر است در کنار یک مشت آجیل یا به عنوان بخشی از اسموتی ساخته شده با آووکادو مصرف شود.

چگونه میوه بیشتری بخوریم؟

طبق داده های CDC تنها ۱۲ درصد از بزرگسالان آمریکایی مقدار توصیه شده میوه را در روز مصرف می کنند. ( آقایان باید ۲ فنجان را هدف بگیرند و خانوم ها باید ۱/۲ فنجان در روز میوه مصرف کنند).

به عنوان یک قانون کلی، بهتر است سعی کنیم از اجرای قوانینی که خوردن میوه را برای مردم سخت تر یا استرس زاتر می کند، اجتناب کنیم، زیرا اکثر ما در حال حاضر به اندازه کافی از این گروه غذایی نمی خوریم.

ماناکر می گوید: «خوردن میوه به عنوان بخشی از وعده غذایی بهتر از عدم مصرف میوه است.»

برای افزایش مصرف فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی، میوه‌های تازه، منجمد، کنسرو شده یا خشک شده را به برنامه غذایی خود در طول روز اضافه کنید. یک وعده استاندارد تقریباً ۱ فنجان میوه تازه، منجمد یا کنسرو شده و ۱/۴ فنجان میوه خشک است.

شاو می‌گوید:« هنگام انتخاب میوه کنسروشده یا خشک شده، گزینه‌هایی را جستجو کنید که حاوی قند اضافه‌شده نیستند، بنابراین به سادگی از تمام مواد مغذی میوه و قندهای طبیعی موجود در آنها لذت می‌برید، نه قندهای افزوده شده در طول پردازش.»

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای خوردن میوه بیشتر، نوشیدن اسموتی‌ است. نگه داشتن میوه روی پیشخوانی که مکرراً از کنار آن می گذرد یا برای مدت طولانی در یخچال قرار می گیرد، می تواند به راحتی در یک یا دو وعده اضافی اسموتی سرو شود.

مهم نیست که چگونه میوه خود را مصرف کنید، میوه های خود را با پروتئین و چربی مصرف کنید تا به مدت طولانی تری احساس سیری کنید.

در آخر

بنابراین، آیا باید میوه را با معده خالی بخوریم؟ نیازی نیست در مورد آن استرس بگیریم.

در هرزمانی از روز که دوست دارید، میوه بخورید؛ در حالت ایده آل، ۱ و نیم تا ۲ فنجان در روز. اطمینان از مصرف کافی فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی بسیار مهمتر از نگرانی در مورد زمان مصرف آن است.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904356

دیگر خبرها

  • آیا آلوئه ورا وزن را کاهش می‌دهد؟
  • اگر با شکم خالی میوه بخوریم چه می‌شود؟
  • ویتامین‌هایی که کمبود آن‌ها سبب سر درد می‌شود
  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • ویتامین ها و مکمل ها را چطور مصرف کنیم ؟
  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • بهترین روش های صافی و احیای مو در سال 2024